Gietvloer-kantoor-Fusion.jpg

Fusion Businessline

 

Een Fusion Gietvloer geeft uw kantoor of winkel een zakelijke uitstraling. Combineer praktische eigenschappen zoals hygiënisch, onderhoudsarm en waterdicht met een strakke look. Speciaal voor bedrijven ontwikkelde Fusion Gietvloeren de Businessline.

3 verschillende typen

Businessline telt 3 verschillende typen gietvloeren: Baseline, Comfortline en Topline. De gietvloeren in deze serie zijn opgebouwd volgens het Strong Stretch System van Fusion Gietvloeren. Welk type sluit naadloos aan op uw specifieke kwaliteitseisen?

 
Gietvloer kantoor Fusion Colormix
Showroom gietvloer Fusion Gietvloeren specialist
 

Fusion Baseline

De Fusion Baseline Gietvloer is een instapmodel. De Baseline is een voordelige serie voor kopers die vooral op zoek zijn naar alle praktische eigenschappen van een gietvloer. Hygiënisch, anti-allergisch, onderhoudsarm, waterdicht, geluiddempend, comfortabel en elastisch: 5 jaar garantie. De Baseline-serie is ontvankelijk voor UV; de kans bestaat dat deze gietvloer binnen 2 jaar verkleurt. Uiteraard is het mogelijk om na verloop van tijd de vloer op te frissen met een toplaag op kleur.

Fusion Comfortline

De Fusion Comfortline Gietvloer is geschikt voor de zakelijke markt. De Comfortline is voorzien van een extra laag. Een semi-UV-bestendige laag die alifaat bevat. Net als de Baseline heeft de Comfortline alle ideale kwaliteiten van een gietvloer. Dankzij de extra laag is het verkleuringseffect door UV-licht pas na 5 of 6 jaar enigszins zichtbaar. Met een nieuwe toplaag ziet de Comfortline er ook jaren van gebruik weer uit als nieuw. Op de Comfortline Gietvloer krijgt u 5 jaar garantie op slijtvastheid, geluiddemping, hardheid, waterdichtheid én op kleurechtheid.

 
Projectvloeren Fusion Gietvloeren
Kantoor gietvloer betonlook
 

Fusion Topline

De Fusion Topline Gietvloer is uitermate geschikt voor de zakelijke markt. De toplaag van deze serie bestaat uit een complete alifaatlaag. Schadelijke UV-stralen maken geen schijn van kans op deze vloer. Qua comfort en elasticiteit is de Topline Gietvloer echt een klasse apart. Fusion Gietvloeren biedt 10 jaar garantie op slijtvastheid, geluiddemping, hardheid, waterdichtheid én op kleurechtheid.

Opbouw van Fusion Businessline

 

 
 

1. Basefix: primerlaag die de onderliggende vloer voorbereidt

2. Multiflex: onderlaag die zorgt voor maximale elasticiteit

3A. Baseline: PU1-laag die alle uiterlijke eigenschapen aan uw gietvloer geeft

3B. Comfortline: PU2-laag die alle uiterlijke eigenschapen aan uw gietvloer geeft

3C. Topline: PU3-laag die alle uiterlijke eigenschapen aan uw gietvloer geeft

4. Sealcoating: laklaag die de gietvloer afsluit en beschermt

Bewust milieubewust

Duurzaamheid is belangrijk voor ons allemaal. De keuze voor Fusion Businessline is milieuvriendelijk. Zo selecteert Fusion Gietvloeren de grondstoffen zorgvuldig: vrij van schadelijke stoffen. Bovendien zijn onze vloeren TNO-getest op slijtvastheid en gebruik. Daaruit blijkt de opvallend lange levensduur van onze vloeren: juist vanwege de flexibiliteit en de slijtvaste eigenschappen.

Fusion duurzame PU gietvloeren
Antislip antistatische vloer Fusion specialist