Gietvloer-kantoor-Fusion.jpg

Meer dan 15 jaar ervaring

 

Gietvloeren zijn onze passie. Al meer dan 15 jaar maken we door heel Nederland unieke gietvloeren volgens eigen receptuur. De kwaliteit van de gietvloer en van de afwerking staat voorop. Strak, duurzaam, zonder naden of hobbels, smaakvol en oerdegelijk. Ons motto: het resultaat moet altijd 10+ zijn!

Voorlichting

Bezoek de showroom van Fusion Gietvloeren. Kies op uw gemak uit een van de vele kleuren. Regelmatig voegen we de nieuwste trendkleuren toe aan onze collectie. We nemen graag de tijd voor een uitgebreide voorlichting. Zo laten we u het verschil zien en voelen tussen de verschillende vloertypen. Ook leggen we aan u uit hoe we onze gietvloeren samenstellen. Vervolgens bekijken we samen welke eigenschappen het best past bij uw business en kwaliteitseisen.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

 
Gietvloer advies showroom
Fusion Gietvloeren Rotterdam
 

Kwaliteitsgarantie

Bij Fusion Gietvloeren staan we voor kwaliteit. Daarom houden we het volledige proces in eigen hand: van het mengen van de vloerbestanddelen tot het gieten en afwerken. Omdat we werken volgens eigen recept, zijn we niet afhankelijk van leveranciers. Alleen zo kunnen we exact leveren wat we beloven. Ons slagvaardige team van vakmensen checkt elke gietvloer laag voor laag op slijtvastheid, geluiddemping, hardheid en waterdichtheid. Daarom krijgt u jarenlange garantie op onze gietvloeren.

Prijzen

Natuurlijk wilt u ook meer weten over de prijs van een Fusion Gietvloer. De prijs hangt af van allerlei factoren, zoals het aantal vierkante meters, de beoogde ruimte en het type gietvloer dat u kiest.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

 
Gietvloer kantoor
Zakelijke gietvloer kantoor Fusion Gouda