Gietvloer-kantoor-Fusion.jpg

Fusion Basebeton: om op te leven

 

Beton is overal. Het wordt niet voor niets het moderne marmer genoemd. Fusion voegt daar iets aan toe: leven. Want met Fusion Basebeton brengt u leven in uw bedrijf. Een fascinerend product: een robuuste look met klasse. Een industriële stijl die een unieke sfeer neerzet. Hoe spannend is dat?

Fusion Basebeton is een prachtig product met de look én feel van beton. Geef uw vloeren de robuuste uitstraling van beton. Maar dan beter! Fusion Basebeton is bijzonder sterk waardoor de toepassingsmogelijkheden bijna oneindig zijn. Kiest u voor een stoere, industriële look van uw vloer? Of voor de naadloze toepassing met authentieke uitstraling? Het kan allemaal.

 
Fusion Basebeton betonlook bedrijfsvloer horeca Starbucks
Fusion betonlook vloer betoncire dierenwinkel winkelvloer
 

Praktisch

Op nagenoeg iedere stabiele ondergrond is Basebeton toe te passen. Geen hak- en breekwerk, het flexibele materiaal brengen wij zelfs aan op een plavuizen vloer. Vloerverwarming? Geen probleem. Door de speciale coating is Basebeton waterdicht en slijtvast. Ideaal dus voor uw badkamer, toiletruimte en keuken. Het gladde oppervlak is zeer onderhoudsvriendelijk en van nature schimmelwerend. Bij toepassing in bijvoorbeeld uw badkamer voorzien wij de vloer van een antislip-coating.

Fusion Basebeton: de betonlook vloer met klasse

één geheel, zonder drempels en zonder naden

Mooi

Basebeton oogt fluweelzacht en voelt warm. Het is leverbaar in prachtige grijze en natuurtinten. Voor iedere interieurstijl vindt u de juiste kleur en textuur. De karakteristieke betonlook is daarom niet alleen erg mooi voor uw badkamer of keuken, maar ook schitterend in uw woonkamer. Een vloer waar u jaren geen omkijken naar heeft.


Benieuwd naar de mogelijkheden van Fusion Basebeton?

 
Fusion Basebeton vloer vakantiewoning recreatie woning
Fusion betonlook vloer betoncire winkel
 

Duurzaam

Fusion Basebeton is sterk en flexibel door de combinatie van cementbestanddelen en hars. Dat levert een zeer hoogwaardige, duurzame afwerking van uw vloer. Door de speciale coating is Basebeton ook water- en vuilafstotend. Een klein ongelukje? Geen paniek, deze zijn meestal goed te herstellen.

De voordelen op een rijtje:

  • Glad
  • Flexibel
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Schimmelwerend
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Waterdicht
  • Slijtvast
  • Sterk

Basebeton geeft ook winkels en kantoren een stoere industriële uitstraling.


Keuzestress? Maak een afspraak met onze styliste

 
Fusion industriele betonlook vloerafwerking betoncire shop
Fusion betonlook vloer Basebeton wand wand betoncire sportschool gym

Combineer Fusion Basebeton met Fusion Basebeton wand

zorg voor een robuuste en natuurlijke feeling in de hele ruimte