Gietvloer-kantoor-Fusion.jpg

Geschikt voor elk type ondergrond

 

Het aanbrengen van een Fusion Gietvloer kan op praktisch iedere ondergrond. Of het nu een houten vloer is, tegels, een nieuwe betonnen vloer of over een bestaande gietvloer. Tijdens de voorbereidingen controleert Fusion zorgvuldig de staat van de ondervloer. Is het nodig om delen te verstevigen of te egaliseren? Een goede basis zorgt voor het beste resultaat. In onze showroom vertellen we u graag meer over alle mogelijkheden.

Gietvloer stofvrij maken Fusion Gietvloeren
 

Voorbereiding en voorwaarden

Om een Fusion Gietvloer aan te brengen moet de ondergrond schoon, droog en vetvrij zijn. Een tweede voorwaarde is dat alle ruimtes wind- en waterdicht zijn. Bovendien moet de omgevingstemperatuur tijdens het aanbrengen van de gietvloer minimaal 15 graden zijn. Wanneer de omstandigheden niet toereikend zijn, heeft dat een negatief effect op de kwaliteit van de gietvloer. Onze medewerkers controleren dit vooraf altijd zorgvuldig. Ervaring leert dat het aanbrengen van een gietvloer uitstekend in te plannen is in een ketenproductie met andere uitvoerders. Fusion Gietvloeren is een betrouwbare partner die zijn afspraken nakomt.

De opbouw van een gietvloer

Een Fusion Gietvloer is opgebouwd uit verschillende lagen. Elke laag heeft unieke eigenschappen. Onderlagen die de ondergrond voorbereiden, toplagen die de uiterlijke eigenschappen van de gietvloer bepalen, unieke toevoegingen die de vloer extra eigenschappen geven, zoals de Gripmix van kwartskorrels die de Fusion Colormix een antislip-laag geven.

Lees meer over de opbouw van onze gietvloeren

 
Industrievloer werkplaats vloer Fusion Gietvloeren
Antislip wasplaats vloer Fusion Gietvloeren
 

Altijd grip met anti-slip

De Fusion Colormix is verkrijgbaar met anti-sliplaag. Elke gietvloer is opgebouwd uit lagen. Om de vloer anti-slip te maken verwerken we kwarts in onze receptuur (Gripmix). De hoeveelheid kwarts bepaalt hoeveel grip u heeft als de vloer nat is.

LEES MEER

Gripmix instrooien antislip bedrijfsvloer Fusion Gietvloeren