Gietvloer-kantoor-Fusion.jpg

Toepassingen van een Fusion bedrijfsvloer

 

Gietvloer professionele keuken

Fusion Colormix is zwaar belastbaar en stootvast. De naadloze vloer is waterdicht en hygiënisch. Met de toevoeging van hollehoekplinten is de vloer ook aan de randen waterdicht. De toevoeging van een unieke kwartslaag geeft de Colormix een veilige anti-sliplaag.

BEKIJK DE OPBOUW VAN ONZE VERSCHILLENDE GIETVLOEREN

 
Vloeistofdichte keukenvloer antislip gietvloer Fusion Colormix
Garagevloer vloeistofdicht gietvloer Fusion Colormix
 

Gietvloer werkplaats

Waar gehakt wordt, vallen spaanders op de vloer. Dan is het fijn als de vloer stootvast is en makkelijk schoon te maken is. Fusion Hardmix voldoet aan die eisen. Bovendien is deze gietvloer zwaar belastbaar en volledig waterdicht. Rijd bijvoorbeeld uw bedrijfswagen de werkplaats in om te laden en te lossen. Het kan gewoon op Fusion Hardmix.

 

Een spijkerharde gietvloer of eentje met anti-slip. Of gewoon allebei. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Gietvloer kantoor

Een Fusion Gietvloer geeft uw kantoor een strakke uitstraling en is in een handomdraai schoon. De onderhoudsarme vloer is tegelijkertijd extreem hygiënisch, en anti-allergisch. De gietvloeren uit de Fusion Businessline zijn schoon, stootvast en voelen heerlijk warm en zacht aan.

LAAT U INSPIREREN OP ONZE PROJECTPAGINA

 
Gietvloer betonlook kantoor Fusion
Bedrijfsvloeren werkplaats gietvloer Fusion
 

Gietvloer magazijn of expeditie

Met een palletwagen of rolcontainer het magazijn bevoorraden? Met een gietvloer uit de Fusion Heavyline ligt er geen enkele drempel meer in de weg. De vloer is zwaar belastbaar en stootvast. Afhankelijk van de werkomstandigheden loont het om een anti-sliplaag toe te voegen: Fusion Colormix. In andere gevallen volstaat een Fusion Hardmix of Easymix.