Gietvloer-kantoor-Fusion.jpg

Kwaliteitsgarantie: eigen recept

 

Fusion Gietvloeren werkt volgens eigen recept. We ontwikkelen onze receptuur uitvoerig en laten onze producten en innovaties op strenge kwaliteitseisen testen door onafhankelijke instituten als TNO en TüV. Onze gietvloeren leveren aantoonbaar duurzame prestaties als het gaat om fysieke belasting en blootstelling aan UV-licht. Krimp of rek krijgen geen vat op onze gietvloeren. Zeker met gietvloeren van polyurethaan is dat belangrijk, want alleen de juiste verhouding van ingrediënten en componenten geeft de benodigde elasticiteit.

De opbouw van een gietvloer

Een Fusion Gietvloer is opgebouwd uit verschillende lagen. Elke laag heeft unieke eigenschappen. Onderlagen die de ondergrond voorbereiden, toplagen die de uiterlijke eigenschappen van de gietvloer bepalen, unieke toevoegingen die de vloer extra eigenschappen geven, zoals de Gripmix van kwartskorrels die de Fusion Colormix een antislip-laag geven.

LEES MEER OVER DE OPBOUW VAN ONZE VERSCHILLENDE GIETVLOEREN

 
Gietvloer vergelijken showroom Gouda
Gietvloer reinigen vloerreiniger kopen
 

Eenvoudig reinigen

Elke Fusion Gietvloer heeft een vuilafstotende laag. Uw gietvloer is makkelijk te reinigen met water. De waterdichte vloer voorkomt dat eventuele lekkages lelijke kringen achterlaten. Oogt uw gietvloer na een paar jaar toch wat sleets? Na een grote schoonmaak en polijstbeurt oogt hij weer als nieuw. Comfortabel, hygiënisch en duurzaam.

Kwaliteit

Bij Fusion Gietvloeren staan we voor kwaliteit. Daarom houden we het volledige proces in eigen hand: van het mengen van de vloerbestanddelen tot het gieten en afwerken. Omdat we werken volgens eigen recept, zijn we niet afhankelijk van leveranciers. Alleen zo kunnen we exact leveren wat we beloven. Onze vakmensen checken elke gietvloer laag voor laag op slijtvastheid, geluiddemping, hardheid en waterdichtheid. Daarom krijgt u van jarenlange garantie op onze gietvloeren.

 
Gietvloer kwaliteit controle Fusion
Gietvloer Fusion aanbrengen