Gietvloer-kantoor-Fusion.jpg

Fusion Basebeton wand: totaaloplossing

 

Fusion Basebeton wand is de allernieuwste designtrend. Een gladde, naadloze wand met karakteristieke betonlook. Fusion Basebeton wand rekent in een keer af met onregelmatige muren. Vergeet opbollend behang, pluizende muurrollers of kwetsbaar stucwerk. Met Fusion Basebeton wand kiest u voor een duurzame totaaloplossing. De spijkerharde coating is spiegelglad en is leverbaar in vele kleurvarianten. Van ultramoderne grijstint tot het elegante ‘Rose Red’.

Maatwerk

De betonlook geeft uw muren extra touch. De textuur oogt ruw maar is in werkelijkheid fluweelzacht. Fusion brengt de Basabeton egaal of juist gemêleerd aan over de gestucte, sausklare wand. Fusion Basebeton wand is handwerk op maat. U krijgt dan ook de kwaliteit die u van ons gewend bent.

 
Industriele wand Fusion Basebeton betonlook sportschool gym
Fusion Basebeton wand vloeistofdicht
 

Waterdicht en hygiënisch

Fusion Basebeton wand combineert praktische eigenschappen met een sfeervolle uitstraling. Deze waterdichte muur leent zich bijvoorbeeld perfect voor de badkamer of keuken. De naadloze wand is bovendien strak, waardoor schimmel geen kans krijgt.

Voor thuis en op de zaak

Fusion Basebeton wand is bij uitstek geschikt voor zakelijke toepassingen. In een winkel of horecagelegenheid profiteert u van het smaakvolle effect en de praktische voordelen. Maar ook in kantoren en showrooms wordt Fusion Basebeton wand toegepast voor een sfeervolle en aantrekkelijke uitstraling.

Een Fusion Basebeton wand is altijd:

  • Naadloos
  • Waterdicht
  • Slijt- en krasvast
  • Stofvrij
  • Onderhoudsarm
  • Leverbaar in veel verschillende kleuren

Vraag direct een offerte aan

 
Basebeton toilet vloeistofdicht vloer wand Fusion Gietvloeren
 
Vloeistofdichte vloer wand naadloos Basebeton Fusion Gietvloeren
 

Combineer Basebeton wand met een gietvloer of Basebeton vloer

zorg voor een robuuste en natuurlijke feeling in de hele ruimte